Standaard kampeerplaatsen bij De Goede Weide in Drenthe

Wil je een prima kampeerplaats op een kleinschalige minicamping in Drenthe aan de rand van Friesland? Compleet met alle voorzieningen, in een boerensfeer en vooral midden in de Drentse rust en natuur? Dan is onze standaardplaats perfect! Bij De Goede Weide hebben we dertig kampeerplaatsen beschikbaar. Het grootste aantal betreft standaardplaatsen voor camper, caravan of tent en we hebben ook enkele comfortplaatsen.

Natuur en rust

Vanaf de camping is er een prachtig uitzicht over de Drentse heide en natuurgebieden. De wandelaar of fietser kan z’n hart ophalen, want op enkele minuten van de camping vind je vele routes door de natuur. Ook voorzieningen zoals supermarkt, restaurant en leuke dorpen zijn in de buurt te vinden. Een dagje naar Friesland is snel geregeld, want de grens met de provincie Friesland is slechts 10 minuten rijden met de auto.

Tarieven

Basistarief: € 19,- (inclusief stroom, douche/warm water en wifi)

Houd ook rekening met:

  • Toeristenbelasting: € 1,35
  • Huisdieren: € 2,50 per nacht
  • Exclusief logees, bezoek is kostenloos

Voorzieningen

Alle basisvoorzieningen, zoals sanitair, elektra (6A), Wifi en parkeerplaats ,zijn uiteraard aanwezig. Daarnaast kun je fietsen binnen stallen en opladen, de elektrische auto opladen en is er voor kinderen allerlei speelgelegenheid. De camping is gevestigd op het erf van de voormalige boerderij en je kunt het boerenleven dan ook nog beleven door bijvoorbeeld de aanwezige dieren en de gastvrije gemoedelijke sfeer.

Lees meer over alle faciliteiten en mogelijkheden en de omgeving en activiteiten.

Aankomst na 13.00 uur | Vertrek vóór 12.00 uur | Indien beschikbaar optioneel verlengen tot 17.00 uur á €12,50

Reserveer jouw standaard campingplaats

camping card svr acsi great stay pinnen wifi