Comfort kampeerplaatsen camping De Goede Weide Drenthe

Zin om te gaan kamperen in Drenthe met iets meer luxe dan de standaard campingplaatsen? Onze comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van alle basisvoorzieningen, zoals Elektra (6A), Wifi, parkeerplaats, maar hebben meer ruimte en dus privacy en bovendien stromend water en afvoer. Door deze extra’s kan kamperen bij de boer in Drenthe nog fijner zijn en geniet je optimaal van de rust en natuur die onze minicamping nabij Diever te bieden heeft.

Voorzieningen

Alle basisvoorzieningen, zoals sanitair, elektra (6A, via zonnepanelen opgewekt), Wifi  en parkeerplaats, zijn uiteraard aanwezig. Daarnaast kun je fietsen binnen stallen en opladen, de elektrische auto opladen en is er voor kinderen allerlei speelgelegenheid. De camping is gevestigd op het erf van de voormalige boerderij en je kunt het boerenleven dan ook nog beleven door bijvoorbeeld de aanwezige dieren en de gastvrije gemoedelijke sfeer.

Lees meer over alle faciliteiten en mogelijkheden en de omgeving en activiteiten.

Natuur en rust

De dennenlucht opsnuiven, kilometers wandelen of fietsen zonder andere mensen tegen te komen, dat kan in Drenthe. Vanaf onze camping ben je in enkele minuten in de heerlijke natuur van Nationaalpark Drents-Friese Wold. De beheerders van de camping kunnen je hier bovendien alles over vertellen en er zijn dertig (!) routes door het gebied. Op de camping zelf is het door het kleinschalige karakter en de huisregels rustig, maar zeker niet saai. Er zijn dieren aanwezig en speelvoorzieningen voor kinderen. Uiteraard is er ook de gezelligheid van de campinggasten onderling en met de beheerders.

Tarieven

Basistarief: € 21,50,- (inclusief stroom, douche/warm water, afvoer op kampeerplek en wifi)

Houd ook rekening met:

  • Toeristenbelasting: € 1,35
  • Huisdieren: € 2,50 per nacht
  • Exclusief logees, bezoek is kostenloos

Aankomst na 13.00 uur | Vertrek vóór 12.00 uur | Indien beschikbaar optioneel verlengen tot 17.00 uur á €12,50

Reserveer jouw comfortplaats

camping card svr acsi great stay pinnen wifi